CONTA-CLIP

CONTA-CLIP Logo Wilt u kabels snel, gemakkelijk en betrouwbaar, gunstig afdichten? Dan is onze keuze aan innovatieve kabelinvoersets en afdichtingselementen van CONTA-CLIP voor u gemaakt.


CONTA-CLIP: Verbindingstechniek-expert

CONTA-CLIP GmbH biedt producten made in Germany, uit de bereiken schakelkasten en verbindingstechniek. Het familiebedrijf werd in 1978 door Hans-Peter Klaß in Hövelhof, Paderborn opgericht. Tegenwoordig is CONTA-CLIP een wereldwijd gepositioneerd en expanderend bedrijf dat staat voor het motto "technologie die verbindt".

Kwaliteit van CONTA-CLIP - veilig en up-to-date

CONTA-CLIP hecht bijzonder veel belang aan een hoge en betrouwbare productkwaliteit. Dit wordt onder meer gegarandeerd door het DQS-gecertificeerde kwaliteitsmanagement volgens DIN ISO 9001.

Het bedrijf is constant bezig deze hoge kwaliteit ook toekomstig te garanderen. Daarom ontwikkelt zich CONTA-CLIP voortdurend verder en houdt bij het fabricatie van nieuwe producten rekening met de huidige behoeften en marktomstandigheden van de klant en met ontwikkelingstrends.

CONTA-CLIP verbindingstechniek tegen de beste prijs bij Automation24

Bij Automation24 vindt u onder kabeldoorvoeringen / kabelverschroevingen en behuizingen en schakelkasten de producten van CONTA-CLIP.

Zo kunt u de vooruitstrevende modulaire sets met meerdere kabelinvoeren van de KDS-serie aanschaffen in verschillende maten voor maximaal tien kabeldoorvoeringen voor geprefabriceerde kabels. De sets bevatten, frames en inlays om de frame-openingen aan te passen.

Door middel van pakkingen in verschillende diameters, kunnen diverse kabels flexibel gebruikt worden.

U kunt ook CONTA-CLIP voor onderhoudswerkzaamheden en voor montage achteraf gebruiken met de deelbare kabelwartels uit de KDS-KV serie met schroefverbindingen van M20 tot M63. Hiermee kunnen kabels veilig in behuizingen of schakelkasten worden gebruikt en met beschermingsklasse IP66 worden afgedicht.

Bestel CONTA-CLIP-producten nu tegen scherpe prijzen in de Automation24 online shop. Profiteer van de hoge productkwaliteit van de gerenommeerde fabrikant en het flexibele gebruik en de uitwisseling van kabels.

Neem contact met ons op als u vragen heeft via de chat aan de rechterkant van de pagina, per e-mail aan info@automation24.be of telefonisch op het gratis nummer 00800 24 2011 24 . We staan tot uw als contactpersoon ter beschikking.