Datalogic

Datalogic LogoDe fabrikant Datalogic onderscheid zich door producten, die aan een zeer hoge kwaliteitseisen voldoen. Overtuig u zelf hiervan. In ons sortiment vindt u een selectie van lichtbarrières, tegen faire prijzen.


Datalogic- Innovatie als recept voor succes

Het Italiaanse bedrijf Datalogic met hoofdkantoor in Bologna, werd in 1972 opgericht en is wereldmarktleider in de automatische dataregistratie, en industriële automatiseringstechniek. Al in het oprichtingsjaar begon de firma met de productie van optische sensoren. In 1974 werd het eerste vestiging in Duitsland geopend. Japan en de Verenigde Staten volgden kort daarna. Aan het einde van de 70er jaren had Datalogic reeds vestigingen in geheel Europa, en 10 jaar later had Datalogic vestigingen over de hele wereld. Vandaag de dag heeft het bedrijf 30 vestigingen over de hele wereld.

Datalogic - Klanttevredenheid door kwaliteit

De filosofie van de onderneming baseert op klantentevredenheid door een hoge productkwaliteit, en respect voor het milieu. Datalogic ontwikkeld de technologie van zijn producten continue door, om steeds up-to-date te blijven en aan alle behoeften van de klant te kunnen voldoen. Om dit te bereiken, hecht het bedrijf groot belang aan een milieuvriendelijke productie, wat wordt bevestigd door de ISO 14001-certificering. Alle Datalogic-producten ondergaan tests volgens ISO 9001 om de hoge kwaliteitsstandaard te kunnen garanderen.

Datalogic bij Automation24

In de onlineshop van Automation24 kunt u onder de rubriek Positiesensoren reflecterende lichtbarrières, zoals de 951451530 - S300-PA-1-B06-RX , van Datalogic kopen voor een scherpe prijs.

Overtuig u zelf van de uitstekende kwaliteit van de Datalogic producten en profiteer van de nauwkeurige positioneren van uw processen. Bestel nu en u kunt de goederen eventueel al binnen 24 uur in huis hebben!

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via e-mail , fax , telefoon of online-chat.