E-T-A

E-T-A Logo Zoekt u naar een mogelijkheid om uw installatie en apparaten te beschermen? Met de stroomonderbrekers van E-T-A beschermt u uw 24 V gelijkstroomvoeding betrouwbaar. Uw apparaten zijn beveiligd tegen overbelasting en kortsluiting en de systeembeschikbaarheid is verhoogd in geval van een storing.


E-T-A – Engineering Technology wereldwijd

De Elektrotechnische Apparate GmbH afgekort E-T-A,werd in 1948 door Jakob Ellenberger en Harald A. Poensgen in Altdorf, Nürnberg opgericht. Deze firma is wereldwijd bekend voor zijn "engineering technology" en is in meer dan 60 landen, met 6 fabrieken in onder andere Duitsland vertegenwoordigd.

E-T-A - Producten voor veilige toepassingen, vandaag en in de toekomst.

Door E-T-A's 60-jarige ervaring en industrie- en toepassingskennis, zagen veel hoogwaardige elektronica, mechatronica en elektromechanische producten het licht. De succes factor is en blijft nog steeds de voortdurende innovatie-drive om steeds nieuwe oplossingen voor het best mogelijke gebruik van elektrische energie te vinden.

De specialiteit van het bedrijf is het vinden van oplossingen voor diverse elektrische uitdagingen. De veiligheid van mens en machine staat daarbij altijd voorop. De focus ligt op het gebied van stroomonderbrekers. Hierin zijn ze wereldwijd toonaangevend. Daarnaast omvat het assortiment controle- en beschermingsproducten.

Dankzij het zero-defect-principe blijven de hoge kwaliteitsstandaard en de goede reputatie van E-T-A-producten altijd behouden. Ze hebben de MIL-norm en dragen de QPL-goedkeuring. Dit wordt bevestigd door tal van andere goedkeuringen en keurmerken.

Dit zal ook in de toekomst zo blijven. De productie van innovatieve en toekomstgerichte producten is belangrijk voor E-T-A - ze bewijzen dit ook met een grote hoeveelheid aan producten met een wereldwijd patent. De samenwerking met onderzoeksinstituten en universiteiten drijft de ontwikkeling vooraan.

E-T-A engineering technology bij Automation24 – Veligheid voor u en uw apparaten

Bij Automation24, vindt u naast multi-channel apparaatbeveiliging PHOENIX CONTACT en Murrelektronik ook E-T-A stroomonderbrekers voor betrouwbare bescherming van uw 24 V gelijkstroomvoeding. Hiermee beperkt u het risico van kortsluiting of overbelasting en verhoogt u uw systeembeschikbaarheid in geval van een storing.

Bescherm nog vandaag uw installatie- met de passende stroomonderbreker van E-T-A. De beste prijzen en competent advies per telefoon onder 00800 24 2011 24, livechat of per e-mail aan info@automation24.be zijn gegarandeerd.