Endress+Hauser

Endress+Hauser-logo In de Automation24 online shop vindt u een grote keuze aan Endress+Hauser producten op het gebied van procestechniek waarmee u uw installatie veilig en betrouwbaar kunt bewaken en besturen.

» U wilt uw producten individueel configureren?

Hier is de ideale oplossing voor u: De Automation24 configurator en een handig overzicht van alle Endress+Hauser configurator-producten.Endress+Hauser: sterke partner voor meettechniek

De geschiedenis van Endress+Hauser gaat helemaal terug tot 1953. In dat jaar kwamen de Zwitserse ingenieur Georg H. Endress en Ludwig Hauser, de Duitse directeur van een coöperatieve bank, bij elkaar om een nieuw hoofdstuk op het gebied van elektronische meettechnologie te beginnen. In die tijd werden vulniveaus en metingen nog moeizaam op de handmatige manier gecontroleerd. Maar dat zou veranderen!

Wat als een klein project in een kamer van een privéappartement in Lörrach begon, is uitgegroeid tot een internationaal succesverhaal.

Endress+Hauser, ook bekend als E+H, is nu 's werelds toonaangevende fabrikant van meetapparatuur en oplossingen voor industriële procestechniek. Behalve procesinstrumenten voor debiet-, niveau-, druk- en temperatuurmeting, biedt Endress+Hauser ook producten aan op het gebied van vloeistofanalyse en het registreren en vastleggen van meetwaarden. Het bedrijf legt zich ook steeds meer toe op het opkomende thema Industrie 4.0.

Voor welke toepassingsgebieden zijn de producten van Endress+Hauser geschikt?

Endress+Hauser-producten worden in uiteenlopende industrieën gebruikt, zoals bijvoorbeeld:

Meetapparatuur van Endress+Hauser kan gegevens uit processen van de industriële procestechniek verzamelen en zo een bijdrage leveren aan het efficiënt besturen van systemen, het beschermen van mens en machine en voor een hoge productkwaliteit zorgen.

Voor de marktintroductie garanderen zeer moderne en geautomatiseerde productie-installaties de bewezen en gecertificeerde productkwaliteit die klanten zo waarderen in de procesmeettechnologie van Endress+Hauser.

De onlineshop van Automation24 heeft een groot assortiment aan producten van Endress+Hauser

In de Automation24 onlineshop, uw competente partner voor automatiseringstechniek, vindt u in de veelzijdige portfolio ook producten van Endress+Hauser op het gebied van procesinstrumentatie.

Dit zijn bijvoorbeeld voornamelijk sensoren voor niveaumeettechniek om het maximale vulniveau te detecteren of continue niveaumetingen uit te voeren. Daarnaast zijn producten voor stromingsmeettechniek voor vloeibare en gasvormige media verkrijgbaar. We bieden ook oplossingen op het gebied van drukmeettechniekom overdruk of onderdruk te voorkomen, evenals producten voor temperatuur- en vochtigheidsmeettechniek om de optimale temperatuur en luchtvochtigheid in uw systemen te garanderen.

Voor de praktische weergave van meetwaarden kunt u de procesbewaking gebruiken. Bovendien zijn binnenkort ook analysesensoren voor een betrouwbare procesbewaking verkrijgbaar.

Wacht niet langer en kies nu bij Automation24 de juiste meetapparatuur van E+H voor uw procesinstallatie. Geselecteerde producten zijn hier uit voorraad leverbaar! Als u vragen heeft over bepaalde producten van Endress+Hauser of andere fabrikanten of over uw bestelling, neem dan contact op met de vakkundige servicedeskmedewerkers via het contactformulier, via chat of per telefoon.

Andere versies van de producten van E+H die u niet in onze winkel kunt vinden, kunt u telefonisch of per e-mail aanvragen.