Endress+Hauser configurator-producten

Praktisch overzicht van alle configureerbare producten van Endress+Hauser

Bij Automation24 krijgt u behalve voorgeconfigureerde artikelen die direct uit voorraad leverbaar zijn, ook de mogelijkheid om producten uit veel verschillende categorieën individueel volgens uw behoeften samen te stellen. Dat kan met onze gebruiksvriendelijke Automation24 configurator. Hier ziet u een overzicht van de configureerbare productselectie van Endress+Hauser:


Keyvisual Endress+Hauser-configuratorproducten

De niveausensoren Nivector, Nivotester, Soliswitch, Soliphant, Liquiphant, Liquipoint en Minicap beschermen uw tanks tegen overlopen en kunnen worden voorzien van eigenschappen die op uw wensen zijn afgestemd.

>> Nu configureren

Pas de druksensoren van Cerabar- en Ceraphantaan uw behoeften aan en houd uw systeemdruk betrouwbaar onder controle.

>> Nu configureren

Pas de temperatuursensoren van iTHERM ModuLine aan uw eisen aan om een constante optimale temperatuur in uw processen te garanderen.

>> Nu configureren

Voor temperatuurmeting over grote afstanden kunt u gebruik maken van de compacte en aanpasbare temperatuurtransmitters van de Compactline serie.

>> Nu configureren

Hier kunt u Din-rail- en koptransmitters uit de iTEMP-familie aan uw behoeften aanpassen en zowel snel als voordelig temperatuurmetingen uitvoeren.

>> Nu configureren

Niveaumeting is nu heel gemakkelijk: selecteer uw gewenste configuratie voor de niveausensoren uit de Micropilot-, Liquicap- en Prosonic-series.

>> Nu configureren

Als u wilt, helpen we u graag met uw configuratie - selecteer gewoon de gewenste contactoptie:

Support