Equflow – de specialist voor efficiënte stromingssensoren

Equflow Logo Wilt u de hoeveelheid volumestroom van geleidende en niet-geleidende vloeistoffen in uw toepassingen efficiënt en betaalbaar bewaken? Maak dan kennis met de oplossingen van Equflow in het assortiment van Automation24!


Equflow – de specialist voor efficiënte stromingssensoren

Het Nederlandse bedrijf Equflow B.V. is opgericht in 1993 en gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van volumstroommeters voor vloeistoffen inclusief bijbehorende componenten. Equflow hecht veel waarde aan economische oplossingen om kruisbesmetting en kritieke procestoestanden te voorkomen.

Die volumestroommeters van Equflow onderscheiden zich door hun uitstekende eigenschappen zoals een hoge meetnauwkeurigheid, snelle reproduceerbaarheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding verhouding.

In welke sectoren worden stromingssensoren van Equflow gebruikt?

De stromingssensoren van Equflow zijn geschikt voor gebruik in diverse industriële sectoren zoals:

  • Biotechnologie en de farmaceutische industrie
  • Auto- en brandstofindustrie
  • Landbouw
  • Levensmiddelen en dranken
  • Waterbehandeling

Stromingssensoren van Equflow zijn bij Automation24 verkrijgbaar

In de Automation24 onlineshop vindt u turbine-stromingssensoren van Equflow voor verschillende meetbereiken in de categorie procestechniek.

De roestvrijstalen versies zijn geschikt voor een breed scala van langdurige industriële volumestromingsmetingen van neutrale, waterige, ondoorzichtige en corrosieve vloeistoffen. De geleidbaarheid van het medium is hierbij niet relevant.

De kunststof varianten met een vaste PVDF-turbine-volumestroommeter zijn bedoeld voor langdurige metingen van brandstoffen, chemicaliën en additieven.

De uitvoeringen met de snel verwisselbare PDVF-meetbuis zijn bijzonder hygiënisch in gebruik en worden daarom speciaal aanbevolen voor farmaceutische en biomedische toepassingen. In de categorie bevestigingsmateriaal voor procesadapters zijn extra volumestroombuizen verkrijgbaar.

Bovendien vindt u in de categorie verwerkingseenheden / signaalomvormer een digitaal-analoog-omzetter voor het converteren van analoge signalen van doorstroommeters in digitale signalen.

Vertrouw op Equflow - de specialist voor stromingsmeettechniek! Voor efficiënte meting en evaluatie van de hoeveelheid volumestroom van geleidende en niet-geleidende vloeistoffen in verschillende toepassingen. Bestel vandaag nog de Equflow producten van uw keuze. Artikelen op voorraad worden binnen 24 uur verzonden.