FIBOX

FIBOX Logo Op zoek naar robuuste industriële behuizingen? Dan bent u bij Automation24 aan het juiste adres. Wij bieden metalen en kunststof behuizingen en bijpassende accessoires van FIBOX aan tegen de beste prijzen! Bescherm uw elektrische en elektronische componenten.


FIBOX - De Finse expert op het gebied van behuizingen

Firma FIBOX bestaat sinds 1991. Eerder behoorde het toe aan Fiskars, een van de oudste bedrijven in Finland, dat werd opgericht in 1649 en begon in de vroege 60er jaren met de productie van plastic behuizingen. Hiertoe behoorde ook de FIBOX behuizing die sinds dien door hun slagvastheid overtuigden.

Sinds de 90er jaren heeft FIBOX zich in privébezit tot een behuizingsfabrikant en aanbieder ontwikkelt die zijn productie wereldwijd verkoopt. Het bedrijf heeft vestigingen in 10 landen en 4 fabrieken. De FIBOX behuizingen worden in Finland en Zuid-Korea geproduceerd.

FIBOX - Kwaliteit en klantgerichtheid als recept voor succes.

De firma FIBOX is van mening dat een optimale productkwaliteit alleen kan worden gegarandeerd als de kwaliteit van het productieproces ook goed is. FIBOX hecht veel belang aan de ontwikkeling van nieuwe werktuigtechnologieën die productieprocessen aanmerkelijk kunnen verkorten en optimaliseren. Hierdoor is de fabricatie van hoogwaardige apparaten met hoge beschermingsklasse mogelijk. Op deze manier is de MNX productserie ontstaan, dat behuizingen en pakkingen voor de eerste keer in één spuitgang konden worden produceerd.

De ontwikkeling van nieuwe producten is niet alleen afhankelijk van de bijdragen van optimale productieprocessen. Het bedrijf wordt daarom ook aanzienlijk beïnvloed door de wensen van de klant. Sterke klantgerichtheid bevordert voortdurend de ontwikkeling van innovatieve producten, en is daarom verantwoordelijk voor het succes van FIBOX.

FIBOX producten bij Automation24

Bij Automation24 kunt u de FIBOX producten uit de categorie Behuizingen en schakelkasten tegen aantrekkelijke prijzen kopen. Het maakt niet uit of ABS-behuizing, polycarbonaat-behuizing, aluminium-behuizing, polycarbonaat-wandschakelkast of behuizingstoebehoren, FIBOX overtuigt door productkwaliteit. U zult tevreden zijn.

Vandaag nog bestellen, en levering binnen 24 uur mogelijk. FIBOX! Als u vragen hebt over FIBOX-producten of andere fabrikanten, neem dan contact op met het Automation24-team.

We bieden hoogwaardige FIBOX-producten tegen lage prijzen aan , evenals een competente service hier bij Automation24.