HARTING

 HARTING-logo U wilt tegelijkertijd gegevens en energie efficiënt overdragen? Bij Automation24 HARTING bieden wij u met HARTING de specialist voor verbindingstechniek, de optimale oplossing. Met HARTING unmanaged ethernet-switches en rechthoekige stekkers van sluit u geen compromis en maakt u uw project met gemak mogelijk.


HARTING - een wereldwijd actief familiebedrijf

De firma HARTING is een onafhankelijk familiebedrijf, dat in 1945 in Minden opgericht is en tegenwoordig als wereldmarktleider in de elektrische en elektronische verbindingstechniek bekend is. Opgericht door Wilhelm Harting en zijn vrouw Marie. Tegenwoordig is het bedrijf in Espelkamp gevestigd en wordt nu door het echtpaar Dietmar en Margrit Harting en hun kinderen geleid.

De HARTING technologie groep wordt vertegenwoordigd door 51 verkoopdivisies en biedt werk aan meer dan 4000 mensen. Het bedrijf produceert in 6 bereiken: automatiseringstechniek, industriële elektronica, installatietechniek en machinebouw, energieopwekking, distributie en telecommunicatie. Als een wereldwijd opererend bedrijf staat HARTING dicht bij de klant. Daarom vindt de productie niet alleen plaats in Duitsland, maar ook in Nederland, China, Brazilië, Rusland, Roemenië, India, evenals in de VS en Zwitserland.

HARTING: De specialist voor efficiënte verbindingstechniek

HARTING ontwikkelt, produceert, en distribueert verbindingstechniek, aansluitingen en netwerkcomponenten.

De HARTING technologie groep gaat het daarbij om totale systeemoplossingen, en een efficiënte transfer van gegevens en energie te garanderen. Het devies luid: Pushing Performance! Het doel van HARTING is om te overtuigen met producten die het voordeel van de klant maximaliseren en aan de hoogste eisen voldoen - zelfs onder extreme omstandigheden.

HARTING bij Automation24 tegen een scherpe prijs

Bij Automation24 kunt u industrial ethernet unmanaged ethernet-switches en stekkers rechthoekige stekkers van HARTING kopen. De Ha-VIS econ ethernet-switches zijn de perfecte aanvulling op besturingstechnologie -producten, omdat ze op de meest efficiënte manier data en energie leveren.

Ga geen compromis aan bij het sturen van gegevens en energie en bestel de passende HARTING-producten bij Automation24 voor de absoluut beste prijs! Aarzel niet om contact via telefoon of chat met ons op te nemen als u nog steeds technische vragen heeft over de ethernet-switches of andere producten. Wij verheugen ons op u!