ifm electronic

 ifm Bij Automation24 vindt u een groot aantal producten van de wereldberoemde merkfabrikant ifm electronic tegen gunstige prijzen. Procesdetectie en -bewaking en vloeistofmeting zijn kinderspel met ifm-producten.


ifm-electronic: Automatiseringsspecialist met internationale ervaring

ifm electronic, of kortweg ifm, is een wereldwijde fabrikant van verschillende producten die worden gebruikt in automatiseringstechnologie. Het bedrijf werd in 1969 in Essen opgericht en is nog steeds een familiebedrijf, nu in de tweede generatie. ifm automatiseringstechnologie overtuigt internationale gebruikers uit verschillende branches. Dankzij vele jaren expertise, vooral op het gebied van sensoren, is ifm electronic een gewaardeerde en wereldwijd toonaangevende fabrikant. Hoe het allemaal begon, kun je hier ervaren.

Voor welke branches produceert ifm electronic?

Onder andere worden producten en toepassingen van ifm electronic in de volgende branches gebruikt:
  • Levensmiddelen industrie
  • Automobielindustrie
  • Waterbehandeling (drinkwater, industrieel afvalwater, zwembadtechnologie enz.)
  • Bouw van verwarmings-, koelings- en ventilatiesystemen

De producten van ifm electronic worden onder andere gebruikt om, temperatuur te meten, posities te bepalen en het gebruik van bepaalde materialen te controleren.

Een breed productportfolio van ifm tegen onverslaanbare prijzen bij Automation24

Bij Automation24 kunt u bijvoorbeeld positiesensoren kopen van ifm uit het assortiment Sensor-systemen tegen scherpe prijzen. Deze werken elektronisch en zijn daardoor slijtvast. Ze worden ook gekenmerkt door hoge schakelfrequenties en hun eenvoudige bediening.

Voor objectdetectie zijn vooral inductieve sensoren en capacitieve sensoren geschikt.

Met de ifm fotocellen en lichttasters zijn objecten van grotere afstanden te detecteren. De cilindersensoren met hun speciale ontwerp zijn geschikt voor speciale toepassingen. Voor zeer lange afstanden door niet-magnetiseerbare materialen wordt het gebruik van magnetische sensoren aanbevolen.

Tevens van ifm electronic, processensoren voor betrouwbare vloeistofmeting en -bewaking. Door het directe contact met het medium voldoen deze sensoren aan hoge eisen. Ze zijn druk-, trillings- en schokbestendig en hebben een hoge beschermingsklasse, evenals media- en temperatuurbestendigheid.

In het portfolio vindt u stromingssensoren en temperatuursensoren samen met de passende analyse-eenheden. Ook heeft u de keuze tussen ifm-stroomsensoren, druksensoren, temperatuursensoren, weerstandsthermometers , niveausensoren en grensstandsensoren.

Tevens is er nog de categorie Bewegingssensoren . Met ifm snelheidssensoren en incrementele encoders en trillingssensoren kunt u de soepele functionaliteit van uw schijven betrouwbaar bewaken en vroegtijdige machinestoringen voorkomen.

Om de status van uw systemen te visualiseren, kunt u de signaaltorens van ifm verwachten als complete apparaten onder de procesweergaves en tellers . Deze zijn door middel van IO-Link in te stellen.

Om ervoor te zorgen dat uw sensoren toekomstige uitdagingen aankunnen, biedt Automation24 bijvoorbeeld verdere IO-Link oplossingen van ifm in de categorie besturingstechnologie . Met de veldbus onafhankelijke interface haalt u alle gegevens uit uw systemen en machines voor verdere verwerking.

Verschillende sensortypes vereisen verschillende aansluittechnieken. Voor uw sensoren kunt u hoogwaardige M12-sensorkabels, M12-verbindingskabels en ronde connectoren voor een breed scala aan toepassingen in de online winkel krijgen.

Bij Automation24 een grote keuze aan producten uit de automatiseringstechniek van ifm electronic. U kunt de passende sensoren uitkiezen, die uw installatie nog meer efficiëntie, en controle verlenen.

Quick-Tipp: Indien gewenst bieden we een parametreringsservice voor ifm incrementele pulsgever en een parametreringsservice voor ifm temperatuurtransmitter aan.

U zoekt verdere informatie met betrekking tot de producten van ifm? Automation24 heeft hier een praktisch overzicht samengesteld.