LAPP

LAPP-logo Heeft u hoogwaardige verbindingstechnologie voor de interne bedrading van uw apparaten in schakelkasten nodig? Dan hebben wij met de producten van LAPP de oplossing. Profiteer nu van de topproducten van LAPP tegen scherpe prijzen.


LAPP - het begin van een industrieel succesverhaal

Veroorzaakt door de weer toenemende industrialisering, steeg in de 50er jaren de vraag naar kabels en leidingen. Dit bracht Oskar Lapp daartoe een idee te ontwikkelen, hoe kabels makkelijk en snel konden worden getrokken. Hierdoor ontstond de eerste industrieel gefabriceerde stuurstroomkabel, met kleurcodering.

Door dit succesvol omgezette idee van de basis voor een industriële onderneming gelegd. En in 1959 richte Oskar Lapp samen met zijn vrouw Ursula Ida de U.I. LAPP KG in Stuttgart op. In 1979 was het tijd voor de eerste buitenlandse vestiging in de USA. De expansie naar andere landen liet niet meer lang op zich wachten.

Het familiebedrijf LAPP de weg naar succes.

Zelfs vandaag is LAPP een wereldberoemd familiebedrijf dat zich binnen 50 jaar heeft ontwikkeld tot een wereldwijde leverancier van innovatieve kabeltechnologie. Het heeft 17 locaties wereldwijd, 100 vestigingen en 39 eigen salesoffices.

De productie van de producten vindt overwegend plaats in eigen fabrieken. De grootse hiervan staat in het Franse Forbach. Uitgebreide kwaliteitscontroles en testen worden uitgevoerd in LAPP Center Asia, Bengalore.

Voor zijn producten heeft LAPP altijd vertrouwd op sterke merknamen en geeft het pakkende namen voor alle productlijnen. Deze hebben echter een goede naam gemaakt, niet alleen door hun naam wereldwijd. Hun producten belichamen de waarden die zo belangrijk zijn voor het bedrijf en de klant, zoals precisie, betrouwbaarheid en kwaliteit.

LAPP zal zich in de toekomst blijven houden aan zijn waarden, met de nadruk op klantgerichtheid en succesoriëntatie, familiaire samenwerking en innovatie.

LAPP bij Automation24: sterke verbindingstechnologie voor de beste prijs

Bij Automation24 vindt u niet alleen producten van LAPP waarmee u de interne bedrading in schakelkasten kunt maken, maar ook artikelen voor de veilige bevestiging van kabels. Naast enkeladreige kabels vindt u ook de SKINTOP® CUBE / CUBE MULTI Kabelverschroevingen en doorvoeringen en SKINTOP® MULTI . Daarnaast zijn UNITRONIC trunk- en sensorkabels per meter en tegen een vasteprijs in de categorie Kabels / kabels verkrijgbaar.

Koop de producten van LAPP bij Automation24 voor een scherpe prijs en ontdek zelf de uitstekende productkwaliteit van het product.