microsonic

microsonic Bent u op zoek naar ultrasone sensoren tegen een scherpe prijzen? We bevelen de producten aan van de ultrasone sensor-specialist microsonic waarmee u op een betrouwbare manier onder andere producten kunt positioneren, objecten kunt opnemen en niveaus kunt meten.


microsonic - Expertise in ultrasone technologie

De firma microsonic bestaat sinds 1990. Tegenwoordig geldt microsonic, met zijn hoofdkantoor in Dortmund, als wereldwijd erkende specialist op het gebied van ultrasone sensoriek. Met een heleboel kennis en ervaring uit de natuur, waar ultrageluid veel te vinden is, wordt dit toegepast op automatisatie en industrie, en biedt op deze manier doordachte oplossingen aan.

microsonic - Veelzijdige oplossingen voor veelzijdige toepassingen

microsonic ontwikkelt en distributeert componenten en complete oplossingen voor automatiseringsprocessen en andere toepassingen van ultrasone sensoren. Daarbij meldt het bedrijf constant nieuwe patenten aan, en bouwt zijn gamma uit, om met innovatieve ideeën de industrie op weg te helpen. Ingenieurskunst, precisie en expertise - deze idealen staan op de voorgrond.

microsonic bij Automation24

In het sortiment van Automation24, de gunstige internetshop voor automatiseringstechnologie en accessoires met een ruime keuze van producten, vindt u meerdere artikel van microsonic. Van basisaccessoires zoals de MW-ZWS 2-montagebeugel of de MW-ZWS 3-montagebeugel tot zeer technische producten zoals de mic + 25/DD/TC ultrasone sensor het aanbod is genoeg.

Wanneer ook u componenten op het gebied van ultrasone technologie voor uw automatisatieproces wilt gebruiken, zijn de producten van microsonic de juiste keuze. Bij Automation24 kunt u zich informeren, ze eenvoudig bestellen en binnen 24 uur laten bezorgen.

Maak gebruik van de gelegenheid en bestel meteen de producten van microsonic bij Automation24!