Murrplastik

 Murrplastik U wilt kabelbescherming en kabelbevestigingen op maat aanschaffen zonder concessies te doen aan de kwaliteit? Dan bent u bij de producten van Murrplastik aan het juiste adres!


Murrplastik: een succesverhaal

De firma Murrplastik ontstond, in 1963, in het Duitse Oppenweiler. Daar waar men zich in het begin vooral concentreerde op kunststofartikel die voor huishoudelijk gebruik bedoeld waren, volgde later een specialisatie op systeemtechniek en componenten uit kunststof voor verschillende industrietakken. Vandaag heeft het bedrijf verschillende locaties ter wereld, en meerdere fabrieken. De jarenlange ervaring en expertise die men verzameld heeft, betalen zich uit in kwalitatief hoogwaardige producten.

De montageproducten van Murrplastik

Met het hoofdmerk Murrplastik heeft het bedrijf een merk met producten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van professionals in de montagetechniek. Hier vindt zich van kabelbescherming, houders, doorvoeringen tot isolatie alles noodzakelijke voor de montage van kunststofcomponenten. Ook in de automatiserings-techniek vertrouwen vaklui op de producten van Murrplastik, eenvoudige, maar functionele en doordacht geconstrueerde onderdelen, met een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Murrplastik als meterware bij Automation24

Wij, Automation24 zijn een onlineshop uit het bereik van de automatiseringstechniek. Zakelijke en particuliere klanten kunnen hier uit een groot aantal producten kiezen. Bij Automation24 kunnen Murrplastik producten op het gebied verbindingstechniek aangeschaft worden. U vindt bijvoorbeeld in de categorie kabelbescherming de per meter verkrijgbare ware evenals de bijpassende accessoires zoals slanghouders, schroefverbindingen en pakkingen.

Wanneer uw keuze op een product van Murrplastik gevallen is, bestel het vandaag nog bij Automation24. Scherpe prijzen en goede voorwaarden wachten op u!