NOVUS Automation

NOVUS Logo Bent u op zoek naar nauwkeurige drukmeetapparatuurcontrollers, dataloggers, temperatuurtransmitters of druksensoren? Zoek niet langer: u zult onder de indruk zijn van de geavanceerde producten van NOVUS Automation!


NOVUS - expert voor "Meten. Bewaken. Registreren."

Sinds 1982 ontwikkelt en produceert de Braziliaanse fabrikant NOVUS Automation een scala aan producten, bijvoorbeeld op het gebied van gegevensverzameling, -registratie, temperatuur- en procesregeling en signaaloverdracht. De uitstekende kwaliteit spreekt voor zich en heeft bijgedragen aan de internationale groei van het bedrijf. Zo zijn er inmiddels vestigingen in Argentinië, Frankrijk en de VS.

Om constant aan de hoge internationale kwaliteitseisen van de automatiseringsindustrie te kunnen voldoen, werd er in 2018 in Brazilië een ultramoderne productiefaciliteit geopend met een autonome productiecel die realtime steeds opnieuw kan worden geconfigureerd. Daarbij komen modern uitgeruste onderzoekslaboratoria die de productie-infrastructuur perfect maken.

Waarvoor kunnen NOVUS-producten worden gebruikt?

Productoplossingen van NOVUS Automation zijn ideaal voor uiteenlopende industrieën, zoals:

NOVUS Automation producten op voorraad bij Automation24

Bij Automation24 vindt u vele kwaliteitsproducten van de internationaal opererende fabrikant NOVUS Automation tegen uitstekende prijzen.

Het portfolio omvat robuuste hydrostatische druktransmitters met piëzoresistieve membranen voor continue niveaubewaking in putten, reservoirs, rivieren, tanks en boorgaten.

Daarnaast vindt u op het gebied DIN-rail- en koptransmitters compacte temperatuurtransmitters die signalen van Pt100 en/of Pt1000 omzetten in stroom of spanningssignalen en zijn geschikt voor beperkte ruimtes. Hiertoe behoren ook flexibele universele temperatuurkoptransmitters voor talrijke thermokoppel- en sensortypes voor diverse thermoelementen en RTD-sensoren. Deze worden gebruikt om meetwaarden in uiteenlopende industriële toepassingen eenvoudig, snel en nauwkeurig te bepalen en verwerken.

In de categorie procesbewaking zijn ook diverse data managers / data loggers verkrijgbaar voor het vastleggen en visualiseren van alle mogelijke procesvariabelen. Wij hebben ook meerkanaals-dataloggers uit de FieldLogger-serie met acht analoge ingangen en LogBox-datalogger met 3 analoge uitgangen en extra Bluetooth- en WiFi-functies.

Zur Nicht übersetzt

Op het gebied van procesdisplays heeft NOVUS Automation universele procesdisplays voor dynamische weergave van proceswaarden van Pt100-sensoren, verschillende types thermokoppels en analoge signalen, evenals flowdisplays voor het weergeven van actuele meet- en totaalwaarden. Meerdere metingen zoals druk, differentiaaldruk, debiet, pH, temperatuur of bewegingen kunnen met de lusgevoede procesweergave LoopView-N - 8817000200 worden weergegeven.

Met de krachtige PID-temperatuurregeling uit de categorie temperatuur evaluatie kunt u temperatuurwaarden in de machine- en installatiebouw optimaal bewaken en regelen. Met de productvarianten van het type N1200 is ook de bewaking en besturing van processen.

Bovendien kunt u in het Automation24-assortiment solid-state koppelrelais kopen waarmee snel schakelen van ohmse en inductieve belastingen mogelijk is.

Als u betrouwbare meet-,regel-, controle- en registratietaken wilt uitvoeren, kunt u vertrouwen op de producten van NOVUS. Het beste product voor een scherpe prijs! Snelle verzending van beschikbare artikelen binnen 24 uur mogelijk.

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. NOVUS Automation producten bij Automation24 voor scherpe prijs.