PFLITSCH

Pflitsch LogoU wilt een veilige afdichting en doorvoering van uw kabels? Dan treft u met kabelgeleidingen van PFLITSCH de juiste keuze. Kwaliteit made in Germany tegen faire prijzen.


PFLITSCH -experts in industrieel kabelmanagement

Een lange succesvolle geschiedenis kenmerkt de PFLITSCH GmbH & Co. KG. Ontstaan is het in Hückeswagen gevestigde bedrijf in 1919. Met hoogwaarde kabelverbindingen en kabelkanalen overtuigt PFLITSCH wereldwijd, als een van de toonaangevende bedrijven in kabelmanagement.

PFLITSCH - Kwaliteitsproducten voor veelzijdige branches

PFLITSCH biedt kwaliteit made in Germany. Daarbij is fabrikant een zeer veilige werking en een lange levensduur van zijn producten zeer belangrijk. De blueglobe®-kabelwartels van PFLITSCH hebben een zeer goede trekontlasting, hoge dichtheid, grote afdichtingsgebieden en eersteklas markering. Van deze voordelen profiteren vooral de spoorweg- elektro- medicijn- en chemischeindustrie.

kabelgeleidingen van PFLITSCH nu ook bij Automation24

In ons assortiment vindt u geselecteerde kabelwartels, borgmoeren en blindstoppen van de fabrikant PFLITSCH onder de categorie behuizingen. Wij hebben bijvoorbeeld kabelwartels zoals de PFLITSCH blueglobe M25x1.5 - bg 225ms , contramoeren zoals de PFLITSCH M20x1.5 - GMM 220/7 PA en blinde pluggen zoals de PFLITSCH M32x1.5 - 7232 / DR .

De blueglobe®-Kabelklem is in kunststof of messing verkijgbaar, en biedt beschremingsgraad IP68. U kunt aansluitschroefdraad M8 tot en met M85 kiezen.

Aarzel niet en zorg vandaag voor een goede afdichting en en geleiding van uw kabels - met kabeldoorvoeringen van PFLITSCH. Bij ons ontvangt u uw bestellingen snel en gunstig!

Heeft u nog vragen?? Deze beantwoorden we graag per telefoon of via onze livechat.