PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT Een groot assortiment aan producten van PHOENIX CONTACT tegen scherpe prijzen vindt u hier bij Automation24. De producten van PHOENIX CONTACT zijn voorbereid voor een zware industriële omgeving en mogen in geen enkele toepassing ontbreken.


PHOENIX CONTACT: Experts in automatiseringstechniek

PHOENIX CONTACT is wereldwijd een van de belangrijkste Duitse bedrijven op het gebied van automatiseringstechnologie. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Blomberg en werd opgericht in 1923. Naast producten die worden gebruikt voor automatiseringstoepassingen, produceert Phoenix ook aansluit- en interfacetechnologie.

Kwaliteit en kennis staat bij PHOENIX CONTACT voorop

Ondanks het grote succes, focust PHOENIX CONTACT zich nog altijd op dezelfde, originele principes van de ingenieurskunst Nauwkeurigheid, betrouwbare kwaliteit en uitgebreide technische expertise garanderen de beste resultaten. PHOENIX CONTACT-producten, waaronder een schakelkast, veldinstallatie en complete systeemvoedingen, evenals belangrijke accessoires zoals aansluitblokken of eindkappen, verbeteren elke toepassing en zijn bestand tegen de ontberingen van vaak barre dagelijkse industriële omgevingen.

PHOENIX CONTACT bij Automation24

In het uitgebreide automatiseringstechniek-Assortiment van Automation24 vindt u ook producten van het merk PHOENIX.

U krijgt industriële stekkers op het gebied van verbindingstechniek zoals ronde stekkers en RJ45-stekkers. De verschillende types maken gebruik voor een breed scala aan industriële toepassingen mogelijk. Daarnaast zijn er M12-sensorkabels , M12-verbindingskabels, M12-stekkers en M8-sensor en actuatorboxen voor een snelle en veilige sensor / Bekabeling aandrijving.

In de categorie aansluitklemmen vindt u veel praktische oplossingsmogelijkheden hiertoe. Deze omvatten doorvoerklemmen met schroefaansluiting, doorvoerklemmen met push-in-aansluiting, sensor- / actorklemmen met push-in-verbinding en rangeer- en potentiaalverdelers.

Bij Automation24 vindt u ook de juiste kabels / draden, hoogwaardige RJ45-patchkabels, M12 / RJ45-verbindingskabels en geprefabriceerde kabels van PHOENIX CONTACT.

Betrouwbare producten voor overspanningsbeveiliging zijn ook verkrijgbaar om schade door te hoge spanningen te voorkomen. Bij Automation24 kunt u kiezen tussen overspanningsbeveiliging voor voedingseenheden, overspanningsbeveiliging voor de MCR-technologie, overspanningsbeveiliging voor zenders en ontvangers en overspanningsbeveiliging voor de datatechnologie.

Daarnaast biedt Automation24 u universeel inzetbare en flexibel te installeren Schakelkast-stopcontacten uit de EOS-serie van PHOENIX CONTACT.

De verschillende producten voor stroomvoorziening van de fabrikant, zoals de noodvoeding UNO-UPS / 24DC / 24DC / 60W, de DIN-rai voedingen, 12 V DC en de DIN rail voedingen, 24 V DC maken het assortiment compleet.

Als u ook wilt profiteren van de uitgebreide ervaring en expertise van PHOENIX CONTACT, dan heeft u de mogelijkheid om de producten van deze fabrikant bij Automation24 te bestellen. Mochten er vragen zijn neem gerust contactmet ons op.

Verbaas u over de gunstige prijzen van de producten van Phoenix en bestel ze nog vandaag bij Automation24!