Siemens

Siemens Logo Bij Automation24 vindt u een grote keuze aan Siemens producten tegen scherpe prijzen! Hiermee slaagt de procesautomatisering en besturing van uw machines en systemen simpel en efficiënt. Vertrouw op de befaamde Siemens-kwaliteit!


Siemens: Automatiseringstechniek voor de hoogste eisen

Siemens is een van 's werelds beroemdste Duitse bedrijven - niet voor niets. Deze firma, die 1847 in Berlijn opgericht is, behoord tot de grootste elektronica en elektrotechnische fabrikanten ter wereld. Al jaren staat dit voor innovatie, kwaliteit en consistentie - ook op het gebied van automatiseringstechnologie, waar het bedrijf is aanwezig met een breed gamma aan producten. Meer dan 370.000 competente medewerkers zijn in dienst bij deze firma. Zakelijke gebruikers uit alle branches vertrouwen op de door Siemens ontwikkelde technologie.

LOGO!-Module: Intelligente automatiserings-technologie

Tot de belangrijkste producten die uit het automatiseringsbereik komen, behoort zeker de LOGO!-Module. Deze besturingsmodules zijn in staat om zeer snel en direct kleine applicaties op te lossen, zonder een beroep te hoeven doen op een verscheidenheid aan extra technologie. Zo wordt plaatsbesparend en kostenefficiënt gewerkt, iets wat vooral in de industrie een belangrijke factor is. Bijpassend aan de LOGO! -modules zijn ook compacte voedingen voor de voeding, schakelmodules of software beschikbaar.

Siemens-techniek bij Automation24

Vanzelfsprekend hebben wij, Automation24, een grote online aanbieder voor automatiseringstechnologie, ook Siemens-producten aan in ons assortiment. Naast een grote selectie van logische controllers , kunnen hier ook accessoires worden besteld.

Maar de veiligheid van de installatie is ook verzekerd dankzij de zekeringautomaten en aardlekschakelaars van Siemens.

Als u ook overtuigd wilt worden van de hoogwaardige Siemens-technologie, maak dan van de gelegenheid gebruik en bestel nu de gewenste onderdelen tegen zeer scherpe prijzen bij Automation24. Indien u vragen heeft, dan kunt u het contactformulier op onze website gebruiken. Op uw vraag krijgt u dan zo snel mogelijk antwoord. Of het nu als een commerciële of als een particuliere klant is - bij Automation24 zit u altijd goed!