De nieuwe Siemens LOGO! De intelligente logica module met geïntegreerde webserver

De nieuwe logica module biedt een wereld vol mogelijkheden

Ervaar hier waarom LOGO! De nieuwe logica module van Siemens is op het gebied van automatiseringstechniek niet meer weg te denken, daarom loont het de moeite om een blik op de nieuwe LOGO!-module te werpen.


Logo!8

Logica module LOGO! - clever & veelzijdig inzetbaar

De nieuwe Siemens Logo! -dankzij eigen site eenvoudiger op afstand te bedienen

Hoe wordt de nieuwe LOGO! hiervoor voorbereidt?

Stel nu uw eigen LOGO! communicatienetwerk samen


Logica module LOGO! -clever & veelzijdig inzetbaar

Voor kleinere automatiseringstoepassingen in machine- en installatiebouw als ook in de facillity-management zijn de LOGO! logica modules onontbeerlijk.

Dankzij geïntegreerde ethernet-interface kunt u de logica module verbinden met andere componenten van de Siemens LOGO! -serie en geavanceerde communicatienetwerken vormen.

In verbinding met uitbreidingsmodules, een CMR communicatiemodule, de SIMATIC HMI Basic Panels of het S7-Systeem, heeft u steeds de controle over verschillende gedeeltes van uw applicatie en blijft u over destatus van uw machine of installatie op de hoogte.

Op deze manier kunt u snel reageren en een dreigende machine-stilstand verhinderen. Onnodige uitval is hiermee verleden tijd.

Ondanks het ruime aanbod aan mogelijkheden van de module, is de programmering kinderspel. Dit dankzij de LOGO! Soft Comfort Software met praktische Drag & Drop bediening.

Siemens Logo! in actie

LOGO! De logica modules laten zich makkelijk met elkaar verbinden.

De nieuwe Siemens Logo! -dankzij eigen site eenvoudiger op afstand te bedienen

Siemens LOGO! Webeditor aan het werk

de webeditor aan het werk

Bent u nu al onder de indruk van de vele mogelijkheden die de LOGO! van Siemens te bieden heeft? De afstandsbediening van de nieuwe LOGO! maakt alles nog gemakkelijker. De nieuwe logica module heeft een ingebouwde webserver waarmee u gemakkelijk toegang krijgt tot uw zelf gemaakte webpagina's.

Met de hieraan verbonden webeditor kunt u webpagina's maken waarin u uw apparaten kunt visualiseren en bedienen . Hiertoe is geen HTML-Kennis noodzakelijk. Naast de mogelijkheid om eenvoudig een individuele achtergrond te uploaden, zijn kant-en-klare en vooraf geconfigureerde besturing- en weergave-elementen beschikbaar in de virtuele bibliotheek. Indien u in het bezit van programmeer-kennis bent kunt u alles naar uw wensen aanpassen, en verdere element aan de bibliotheek toevoegen.

De webeditor maakt het tevens mogelijk om verschillende resoluties in te stellen om een optimale presentatie van de verschillende componenten te garanderen.

De draadloze controle en bediening van uw machines en installaties, via mobile telefoon, tablet of PC, was nog nooit zo gemakkelijk.

Hoe wordt de nieuwe LOGO! hiervoor voorbereidt?

Als eerste maakt u met de LOGO! Webeditor een eigen website aan, die als bedienoppervlak voor de draadloze bediening functioneert. Hiervoor is geen HTML-kennis noodzakelijk, en daarom gemakkelijk.

Als achtergrondafbeelding voor uw website kunt u bijvoorbeeld een foto van uw installatie laden, en sleep elk voor ingesteld schakelelement rechtstreeks naar de toepassing waar u deze wilt gebruiken.

Laad in aansluiting de data op een standaard micro SD in de LOGO! Baseline-module en alle apparaten die op uw basismodule zijn aangesloten, zijn gereed voor draadloze afstandbediening.

Na het oproepen van de siteop de PC, smartphone of tablet, laten zich uw machines en apparatuur op afstand bedienen en controleren.

Draadloze afstandsbediening met Siemens LOGO!

Met de nieuwe Siemens LOGO! gemakkelijk op afstand bedienen.

Stel nu uw eigen LOGO!-communicatienetwerk samen

Samen met een uitbreidingsmodule, HMI Basic Panel, een module uit de S7-1200-serie of een communicatiemodule CMR uit het gebied van de besturingstechniek, wordt uit de LOGO! basismodule een volledig netwerk, op al uw apparatuur de sturen en controleren.


Tref uw keuze:

LOGO! Basismodule

+


De Web-Editor kunt u gemakkelijk hier gratis downloaden:

Naar de Web-Editor

Met de nieuwe Siemens Logo! Logica modules en de mogelijkheid om gemakkelijk op afstand te bedienen, door middel van de integreerde web-server, heeft u uw installatie altijd onder controle. Ontdek nu de voordelen!

Heeft u advies nodig, van deze producten? Dan kunt u eenvoudigcontact met ons op nemen. Wij helpen u graag verder.