SINAMICS V20-frequentieomvormer met webservermodule van Siemens

De ideale aandrijfoplossing voor eenvoudige bewegingssequenties

Met de SINAMICS V20-inverter en de bijpassende SINAMICS V20 Smart Access webservermodule heeft Siemens een betrouwbare aandrijfoplossing voor eenvoudige bewegingsreeksen geïmplementeerd. Waarom u met beide niet alleen tijd maar ook geld spaart, ervaart u hier.

SINAMICS V20

Uw voordelen in een oogopslag

Videos

SINAMICS V20 van Siemens

Webservermodule SINAMICS V20 Smart Access voor intuïtieve bediening

Op weg naar een energie- en kostenefficiënte oplossing


Uw voordelen in een oogopslag

Inverter SINAMICS V20

Eenvoudige installatie en gebruik

Voor basistoepassingen van 0,12 tot 15 KW

Gering energieverbruik dankzij ECO-Modus

Optioneel: Smart Access Webservermodule

Webservermodule

SINAMICS V20 Smart Access

Afstandsbediening van uw inverter via Wifi

Inbedrijfstelling, monitoring & vroegtijdige waarschuwing via smartphone of laptop

Nar de SINAMICS V20

SINAMICS V20 producten

Operation video

De volgende video's tonen de eenvoudige bediening en functie van de SINAMICS V20-frequentieomvormer evenals de mogelijke toepassingen in combinatie met de webservermodule.

Inverter SINAMICS V20

Gebruik van de webservermodule

Inverter SINAMICS V20 van Siemens

Met de compacte Basic Performance Frequency Inverters SINAMICS V20 heeft Siemens een oplossing ontwikkeld die zowel economisch als gebruiksvriendelijk is. Met ultramodern koelsysteem en gecoate printplaten zijn de inverters robuust en ontworpen voor een breed scala aan industriële toepassingen zoals ventilatoren, pompen en transportbanden. De ECO-Modus zorgt voor een energie-efficiënte gebruik door de stroomtoevoer aan de belasting aan te passen.

Met hulp van verschillende setup- en verbindingsmogelijkheden is een comfortabel gebruik gegarandeerd. Zowel de wandversie als de doorlopende opening kunnen direct naast elkaar worden geplaatst. De inverters zijn elektromagnetisch compatibel volgens categorie C1 / C2.

Bij Automation24 heeft u de keuze uit 7 types met een vermogensbereik van 0,12 tot 15 KW. Voor kleine motorvermogens zijn de compacte en kleinste maten geschikt: FSAA und FSAB. Optioneel kunnen ze worden gekocht met geïntegreerd RFI-filter. Deze versies zijn geschikt voor gebruik in commerciële toepassingen, zoals commerciële machines, gekoelde toonbanken, ventilatiesystemen en fitnessapparatuur, dankzij de vervulling van de radiostoringseisen van industriële toepassingen.

Webservermodule SINAMICS V20 Smart Access voor intuïtieve bediening

Voor een nog intuïtievere en snellere werking van de SINAMICS V20-Inverter is de optionele webservermodule SINAMICS V20 Smart Access beschikbaar. Dankzij de module met ingebouwde access point is een draadloze bediening via smartphone, laptop en tablet mogelijk. Of u nu parameters wijzigt, instellingen verandert, of terugzet, een foutanalyse doorvoert, of de JOG-modus inschakelt met de webservermodule heeft u overal en altijd, controle over uw SINAMICS V20 inverter.

Standaard heeft de module een instellingstool die het nog makkelijker maakt om de inverter in te stellen.

Bespaar tijd en geld nu met de SINAMICS V20-inverters en webservermodules.

Heeft u nog vragen?? Neemt u gewoon contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij staan u gaarne met technisch advies ter zijde. Onze contactgegevens vindt u hier.

Op weg naar een energie- en kostenefficiënte oplossing

Stap 1: Bestel de inverter en webservermodule bij Automation24

Stap 2: Na ontvangst de webservermodule met de inverter verbinden

Stap 3: Inbouw in de schakelkast

Stap 4: Simpel starten met de instellingstool

Stap 5: Bij vragen met de technische support Automation24 contact opnemen

Nu bestellen