SIRIUS systeembouwpakketten

Siemens Logo

Schakelen, beveiligen, starten van motoren en installaties is met de SIRIUS systeembouwpakketten van Siemens kinderspel. Net zo eenvoudig is het ontwerp en gebruik in de schakelkast. In vergelijking met het klassieke opbouw is modulaire systeem SIRIUS een echt alternatief.Simpel simpeler SIRIUS systeembouwpakketten

SIRIUS systeembouwpakketten: Een groot voordeel ten opzichte van een klassieke opbouw

Het SIRIUS modulaire systeem van Siemens is een ideale plaatsbesparende oplossing voor schakelkasten, die vele voordelen ten opzichte van een klassieke opbouw bezit:

  • Modulair
  • Eenvoudige opbouw en gebruik
  • Onderhoudsarm en betrouwbaar
  • Hoge operationele veiligheid
  • Exact passende accessoires beschikbaar

Door de modulaire opbouw en de eenvoudige bekabelingsmogelijkheden, zijn de componenten van het SIRIUS systeem makkelijk combineerbaar. De perfecte mechanische compatibiliteit heeft een hoge operationele veiligheid en weinig onderhoud als gevolg. Door een eenvoudige montage en weinig bekabeling is de installatie snel bedrijfsklaar.

De SIRIUS systeem bouwpakketten bieden de industrie een flexibel en oplossings- georiënteerd alternatief voor de klassieke opbouw..

SIRIUS systeembouwpakketten bij Automation24

Automation24 heeft voor u de componenten van het SIRIUS modulaire systeem. In de categorie Schakeltechniek bieden we, naast hoofdschakelaars, halfgeleider- en magneetschakelaars ook bewakingsrelais, Compacte starters, compacte motorstarters en softstarters. Bovendien zijn beschermingstechnologie stroomonderbrekers en motorbeveiligings stroomonderbrekers ook beschikbaar. Alle componenten worden aangeboden met een betrouwbare schroefverbinding voor veilige bedrading. Compact starters zoals bijvoorbeeld de Siemens 3RA6120-1DB32 zijn een bijzonder efficiënte en ruimtebesparende oplossing omdat overstroombewaking en vermogenscontacten in één behuizing zijn ondergebracht.

De SIRIUS modulaire oplossing Siemens is ideaal, wanneer het er om gaat schakelkasten op een bijzonder eenvoudige, flexibele en snelle manier op te bouwen. Verlies daarom geen tijd en bestel nu bij Automation24 de passende componenten tegen een scherpe prijs.