Verpakking & levering


Wij beloven.

Bij bestellingen tot 15:00 worden de beschikbare goederen nog dezelfde dag verstuurd.

(Uitsluitend op werkdagen, met uitzondering van opdrachten die vooruit betaald worden.)


Kies het land van levering
Geef uw postcode aan, dan kunnen we de pakket verzendtijd bepalen

UPS Standard

Verwachte leverdatum vrijdag 30 september 2022 (Op basis van uw postcode)
Betalingsmethode
Vanaf een bestelwaarde van 0,00
Vanaf een bestelwaarde van 60,50
Vooruitbetaling 12,09 0,00
Credit-/ debit-card of PayPal 12,09 0,00

Zendingen met grote volumes en zendingen van grotere goederen

De verzending van grote en volumineuze goederen wordt niet afgehandeld door een pakketdienst maar door een expediteur. Gratis verzending is daarom helaas niet mogelijk. In plaats daarvan nemen we in deze gevallen contact met u op met de vrachttarieven die individueel voor uw zending zijn berekend.

Levering beheren

De UPS InfoNotice® laat u weten dat we het hebben geprobeerd, maar uw pakket niet konden afleveren. U kunt door middel van UPS My Choice het leveradres of tijdstip wijzigen.

U kunt u gratis registreren http://www.ups.com/content/de/de/tracking/ups_mychoice.html Via deze beide opties kunt u een van de volgende diensten aanvragen: Mijn pakket afhalen op een UPS-locatie: Laat uw pakket afgeven op een UPS-locatie, zoals een UPS Access Point-locatie of een UPS klantencenter. Gratis registreren onder http://www.ups.com/content/be/nl/tracking/ups_mychoice.html

U kunt er ook voor kiezen dat UPS nog een afleverpoging onderneemt - dit zullen we maximaal drie keer doen. Na de derde afleverpoging wordt uw pakket teruggestuurd naar de afzender. Voor verder vragen kunt u met UPS contact opnemen.

Levering aan niet EU-landen

Houdt u er A.U.B. rekening mee dat de verzendkosten in de online shop voor leveringen naar landen buiten de EU waarschijnlijk te hoog zijn. Neem direct contact met ons op vanwege de transport- en handlingkosten, die sterk variëren afhankelijk van de bestemming. U kunt ons bereiken via het contactformulier, per e-mail naar info@automation24.be of telefonisch onder +32 (0) 27 86 19 28. Dank u voor uw begrip.

Levering per koerier

Heeft u uw goederen zeer dringend nodig? Automation24 levert ook per koerier.

De kosten hiervoor met onze koerier (GO! Direktfahrt) kunt u per e-mail onder info@automation24.be of telefonisch onder 00800 24 2011 24 (free) opvragen. De kosten worden per afstand berekend. op basis van de heen en terugreis. Als basis geldt ons magazijn in Essen-Duitsland. De berekening vindt plaats volgens vindt plaats volgens de gegevens op Google Maps.

Gebruik onze PayPal Plus-service voor betalingen met een creditcard.

U heeft GEEN PayPal-account nodig om met uw creditcard te betalen.