WAGO

Wago U wilt op veilig spelen en het risico van losse verbindingen, kortsluitingen of zelf een elektrische schok krijgen minimaliseren? Dan is ons assortiment aan verbindingsklemmen van WAGO, de specialist voor verbindingstechniek voor u gemaakt.


WAGO - Altijd aan de veilige kant

WAGO, opgericht in 1961, met hoofdkantoor in Minden (Noordrijn-Westfalen), een centraal magazijn in Sondershausen en meer dan 80 verkooplocaties, is een global player met producten op het gebied van elektrische verbindingstechnologie en automatisering. Daarbij is WAGO is nooit tevreden met wat al bestaat, maar streeft er voortdurend naar innovatieve producten te ontwikkelen die zich niet alleen onderscheiden door hun kwaliteit, maar vooral door hun eenvoudige en veilige bediening. Zodat ook in de toekomst innovatieve ontwikkelingen mogelijk worden, is behalve innovatie ook uithoudingsvermogen onontbeerlijk.

WAGO hecht waarde aan een duurzame productie. Door beperking van het materiaal, recycling, milieuvriendelijke methodes en energiebesparende technologieën, zoals aardsondes, warmteterugwinning en zuivering van regenwater. Duurzaamheid is voor WAGO een bindende verplichting tegenover de toekomstige generaties.

WAGO - Sterke verbinding

Het succes spreekt voor zich. Bijzonder bekend is WAGO van de in 1947 ontwikkelde PUSH WIRE-insteektechniek voor de bedrading van verlichting, die een volledig automatische bedrading mogelijk maakt. In het jaar 1977 volgde de CAGE CLAMP-veertechniek, een verdere innovatie. De verbinding met veerklemmen is een veilig alternatief ten opzichte van een schroefverbinding, omdat het gevaar van losse bedrading, kortsluiting of een stroomschop geminimaliseerd wordt. Intussen zijn er diverse veerklemsystemen, die continue doorontwikkeld worden, om aan de verschillende eisen te voldoen.

De producten van WAGO zijn uit de industrie niet meer weg te denken, en behoren bij veel bedrijven tot de standaard.

WAGO bij Automation24

Automation24 bied een groot aantal producten uit de automatiseringstechniek tegen lage prijzen. Hieronder vallen bijvoorbeeld aansluitklemmen voor alle soorten aders op het gebied van verbindingstechniek van de fabrikant WAGO, de wereldmarktleider op het gebied van veerterminaltechnologie. Of het nu 2-, 3-, of 5 pools klemmen moeten zijn- hier vindt u ze.

De signaalomvormers van WAGO zijn ook in de categorie meet- en regeltechniek verkrijgbaar. Deze zorgen voor een betrouwbare en foutloze overdracht van signalen.

Alle WAGO producten voldoen aan DIN ISO 9001, ISO 14001 en IRIS..

Vind ook de passende WAGO producten voor uw toepassing. Verbindingstechniek vindt u bij Automation24 tegen de laagste prijs!