Wieland Electric

Wieland Logo Hecht u veel belang aan veilige automatisering van uw bedrijfsprocessen? Maak dan nu kennis met de veiligheidsproducten van Wieland die verkrijgbaar zijn bij Automation24!


Wat is Wieland Electric?

Wieland Electric werd in 1910 in Bamberg opgericht en biedt productoplossingen voor industriële en gebouwentechniek.

De fabrikant is niet alleen wereldmarktleider op het gebied van elektrische installaties voor gebouwen, maar maakt ook indruk met innovatieve veiligheidstechnologie.

Wanneer is een veiligheidsoplossing van Wieland geschikt?

De veiligheidsproducten van Wieland zijn geschikt voor toepassingsgebieden waar machines een risico vormen voor de gebruiker. Hiermee kunnen veiligheidsfuncties gerealiseerd worden zoals bijvoorbeeld automatische gebieds- en toegangsbeveiliging of het veilig uitschakelen van machines. Dit is bijvoorbeeld essentieel in de volgende toepassingsgebieden:

  • Verpakkingstechnologie
  • Intralogistiek
  • Verbrandingssystemen
  • Persen
  • Robotica
  • Snij- en freestechnologie

Innovatieve veiligheidstechnologie van Wieland Electric in het assortiment van Automation24

Al meer dan 100 jaar vertrouwen klanten in de industriële en gebouwentechniek op de expertise van Wieland Electric. Ook Automation24 vertrouwt op Wieland en biedt u daarom een scala aan producten op het gebied van veiligheidstechnologie.

In de onlineshop vindt u veiligheidsschakelapparatuur zoals veiligheidsrelais, die worden gebruikt voor de basisbewaking van veiligheidsgerelateerde circuits, tweehands-evaluatierelais voor het monitoren van tweehandsbedieningspanelen en tijdvertraagde-veiligheidsrelais voor het aansturen van de vergrendeling

Daarnaast zijn contactuitbreidingen voor uitbreiding van veiligheidscontacten na aansluiting op basisveiligheidsrelais verkrijgbaar.

Bovendien zijn bij Wieland Electric de veiligheidsbedieningen samos® PRO COMPACT verkrijgbaar. Het gebruik van deze modules is vooral dan nuttig als er meer dan drie veiligheidsfuncties moeten worden uitgevoerd. De kleine besturingen van Wieland kunnen grafisch worden geprogrammeerd en hebben een tijdbesparende automatische documentatiefunctie zoals er niet een op de markt is.

Op het gebied van veilige-aandrijftechniek is bij de ervaren fabrikant een stilstandbewaker verkrijgbaar voor het veilig ontsluiten van vergrendelingen.

"Safety first" - verzeker u nu op een "eenvoudige, veilige en flexibele" manier van de noodzakelijke veiligheid in uw automatiseringsprocessen met de producten van Wieland Electric!

Als u voor 15.00 uur bestelt, verzendt Automation24 artikelen die op voorraad zijn nog dezelfde dag. Hebt u nog vragen? U kunt direct contact opnemen met onze technische support. U krijgt uitgebreid advies over producten op het gebied van veiligheidstechnologie en natuurlijk over alle andere producten uit ons portfolio.