WIKA

Wika Bent u op zoek naar producten waarmee u verschillende media met een bepaalde betrouwbaarheid kunt meten? Hiervoor hebben van WIKA manometers, druktransmitters en niveausondes, die bij Automation24 tegen een scherpe prijs beschikbaar zijn.


WIKA Alexander Wiegand: Specialist op het gebied van meettechniek

De firma WIKA werd reeds in 1946 opgericht en kan daarom op een meer dan 60-jarige geschiedenis terugkijken. Tegenwoordig is het familiebedrijf, geleid door Alexander Wiegand, de achterkleinzoon van de oprichter, een van de specialisten op het gebied van meettechnologie en is het zelfs de wereldmarktleider op het gebied van druk- en temperatuurmeting. Op basis van losse componenten worden uitgebreide oplossingen ontwikkeld die individueel zijn afgestemd op de behoeften van de klant. Goed gefundeerde technische knowhow en een voorbeeldige service staan garant voor succes voor het bedrijf uit Klingenberg am Main.

Toepassingen voor WIKA-producten

De meettechniek van de firma WIKA wordt in verschillende branches gebruikt, bijvoorbeeld de energietechnologie, chemie, voedingstechnologie, de farmaceutische industrie, machinebouw, kalibratietechnologie en de automobielsector. Hiervoor produceert het bedrijf volledig elektronische, mechatronische of zuiver mechanisch werkende meettechnologie. Ook de passende accessoires worden door het bedrijf gebouwd en aangeboden.

Producten van WIKA bij Automation24

WIKA-componenten zijn ook bij ons verkrijgbaar, Automation24, de internetshop voor automatiseringstechnologie, als onderdeel van ons gevarieerde portfolio. Het is met name drukmeet-apparatuur, dus manometers die geschikt zijn voor vloeibare of gasvormige media, zoals. de verschillende modellen van de serie WIKA 111.10 . Deze werken met bourdon-buistechnologie en zijn bijzonder economisch en betrouwbaar in gebruik, wat vooral belangrijk is op het gebied van automatisering.

Aarzel niet en kies de juiste meettechnologie voor uw automatiseringsproces bij Automation24. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, via de chat of per telefoon als u vragen over individuele producten of uw bestelling heeft.

Producten van WIKA vindt u tegen een scherpe prijs Automation24!