Fabrieksautomatisering

Handig overzicht: productassortiment van Automation24 voor gebruik in de fabrieksautomatisering

Fabrieksautomatisering omvat alle procesketens en systemen in de fabrieksomgeving die met automatiseringstechnologie zijn geoptimaliseerd. Bij Automation24 krijgt u voor scherpe prijzen een scala aan producten die geschikt zijn voor fabrieksautomatisering. Deze zijn in de regel op voorraad en binnen 24 uur leverbaar.


Keyvisual fabrieksautomatisering

Betrouwbare registratie en bewaking van proceswaarden met sensoren van ifm, WIKA, Endress+Hauser, TITEC, Lascar, NOVUS en Reltech.

Moeiteloze en contactloze positiedetectie van objecten met sensoren van ifm, Eaton, microsonic, Eickmann Elektronik, Datalogic en M.D. Micro Detectors.

Detectie van versnellingen, bewegingen of trillingen voor de bescherming van uw machines met behulp van ifm-sensoren.

Besturing en bewaking van installaties door robuuste en eenvoudig te installeren procesweergaven / tellers van Eaton, ifm, PATLITE en Siemens.


Schakeltechniek van Siemens, Eaton, PHOENIX CONTACT, Selec en TELE voor het veilig starten, onderbreken en stoppen van toepassingen.

Beschermingstechniek van Siemens, PHOENIX CONTACT en Murrelektronik voor het uitschakelen van het systeem in gevaarlijke situaties.

Motorstarters/motoraftakkingen en frequentieomvormers van Siemens evenals producten voor toerentalbewakingsunits van ifm en Eaton zorgen voor de correcte aandrijving van machines en installaties.

Uitstekend zicht voor nauwkeurig werken met de duurzame, robuuste en krachtige industrieverlichting van LED2WORK, Eickmann Elektronik en Rittal.


Behuizingen en schakelkasten van Rittal, FIBOX en Raychem RPG voor de bescherming van automatiseringscomponenten tegen externe invloeden.

Hoogwaardige LOGO!-besturingstechnologie van Siemens! Compactregelaars -, SIMATIC S7-1200- en SIMATIC ET 200SP-series voor de automatisering van complexe besturingstaken.

Efficiënte en veilige gegevensoverdracht met de switches van Helmholz, TERZ en wireless ethernet oplossingen van Anybus als kabelvervanger.

Efficiënte meting en weergave van verschillende parameters zoals b.v. spanning, stroom, impulsen en tijd voor het bewaken van de systeemstatus met de oplossingen van Selec en Reltech.


Veilige signaaloverdracht met de meetomvormers, scheidingsversterkers, stroomomvormers van WAGO.

Stabiele en snelle industriële verbindingen met sensorkabels, connectoren, sensor-actuatorboxen, kabels en leidingen evenals klemmenblokken en verbindingsklemmen van vele gerenommeerde merken.

Schakelende voedingen van Siemens, PHOENIX CONTACT en Selec en transformatoren van Murrelektronik voor efficiënte stroomvoorziening van alle systeemcomponenten.

Ergonomische gereedschapn van KNIPEX, Weidmüller en Wera behouden ook na vele klussen hun kwaliteit.